Celebrul Radu Golban îl face praf pe avocatul Piperea, ”folcloristul economic al României”

Golban: ”Piperea nu depăşeşte nivelul şcolii primare – măcar Vadim avea spirit şi puteai râde cu el, nu despre el”

BUCUREȘTI, 1 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Radu Golban, românul stabilit în Elveția și devenit celebru prin excelenta sa argumentație privind datoria Germaniei față de România, publică un fulminant articol intitulat ”Mugur Isărescu în gura ipocritului Gheorghe Piperea”.

Articolul cuprinde atât o parte pamfletară la adresa avocatului Piperea, pe care îl numește ”folcloristul economic al României” și îl acuză că ”nu depăşeşte nivelul şcolii primare”, sau că e un ”prăpăstios” care a devenit ”un sinonim pentru prognoze cu zero la sută probabilitate” care  ”vede crize pe banda rulantă, determinând astfel consumatorii de ştiri să se întrebe, la care ţară de fapt se referă”.

Dar, interesat este că ”la CNSAS Piperea a mers ghiulea” și ”graţie autointitulatului apărător al neamului, am aflat ceva de necrezut (…) numai un intelectual rasat de talia lui Mugur Isărescu putea să informeze Securitatea că unii se plângeau că nu a fost apa caldă”.

Altfel spus, ”povestea cu CNSAS ori este o concurenţă la publicaţiile pamfletare din Caţavencul, care din condei tocit deschide serialul senzaţiilor cu analiza şi statistică cozilor la ouă semnate de Mugur Isărescu, ori este o foarte mare ticăloşie”, consideră Golban.

”Adică expunem ţara într-o perioadă de pandemie unei crize financiare printr-un scandal de valoare zero, în timp ce Domnul Piperea se piaptănă?”, punctează Golban.

Ironic față de postura din trecut a multor lideri de după 1990, Golban scrie: ”Mă aştept ca oameni normali să scandeze „Je suis Manole”, fie că au fost sau nu şi ei în acele împrejurări colaboratori ai sistemului”.

”Piperea este exponentul lumii „fetelor mari”, pe care doar să nu le pui în cap şi să le scuturi prea tare – altfel ar cădea mai multe kile de păcate decât încap în zece arhive şi nu una”, scrie Golban, concluzionând ”dornic de adevărul trecutului, până ce Domnul Isărescu va lămuri aceste acuzaţi cu conţinut aberant, mă aştept ca Piperea să nu rateze şansa şi să vină pe valul internaţional antirasism, ca să doboare pe la noi şi el nişte statui”.

Întregul articol îl puteți citi pe site-ul ”Corect News”.

Un singur comentariu: interesant ar fi dacă reputatul jurist și doctor în economie Radu Golban ar studia și cine anume din presa (patronată de cine!) a fost vectorul mediatic al atacului la Isărescu. Vom publica și noi o analiză – pentru că sunt aspecte extrem de ciudate.

Read more: https://ro.sputnik.md/economics/20200701/30781702/Celebrul-Radu-Golban-l-face-praf-pe-avocatul-Piperea-folcloristul-economic-al-Romniei.html

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.