O decizie rușinoasă a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării

Documentul pe care îl postăm mai jos demonstrează fără echivoc faptul că o autoritate autonomă prin Constituție, respectiv Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a implicat în lupta politică. Astfel încât, chiar în plină campanie electorală prezidențială, îi servește lui Klaus Iohannis un colac de salvare.

O decizie prin care cei care i-au adus pe drept cuvânt acuzații sunt puși la zid și sancționați fiecare în parte cu aceeași amendă de câte 2.000 de lei. Ca și când acest Consiliu nu ar fi auzit despe individualizarea pedepselor. Dar pentru ce sunt pedepsiți jurnaliști, analiști și istorici de prestigiu? Pentru vina de a fi spus adevărul. De a fi adus în fața telespectatorilor o realitate istorică, probată juridic și care demonstrează că, sub bagheta lui Klaus Iohannis, Forumul Democrat al Germanilor din România a obținut recunoașterea succesiunii unei organizații naziste și astfel și-a însușit bunuri de miliarde de euro din patrimoniul națiunii române. Și culmea culmilor este că documentul pe care vi-l prezentăm demonstrează fix că instituția care trebuie să combată discriminarea face ea însăși o discriminare. Citiți și vă cruciți!

Cititi intregul articol: http://www.corectnews.com/politics/o-decizie-ru-inoas-consiliului-na-ional-pentru-combaterea-discrimin-rii