Dragul meu Cetatean,

Iti scrie un roman care va candidat ca independent la alegerile europarlamentare din mai 2014. Ma numesc Radu Golban, sunt doctor in economie si expert in politici europene. Dar cele de mai jos sunt nu atat despre mine cat despre tine si Romania.

Daca tu consideri ca tu si Romania ati fost foarte bine reprezentati pana acum la Bruxelles, iti respect optiunea si timpul si nu are rost sa mai citesti acest mesaj. Daca nu, te rog, citeste cu atentie ceea ce urmeaza.

Inainte de 2007 ni s-a promis lapte si miere de la Uniunea Europeana si am fost dezamagiti. De vina a fost si Bruxelles dar si clasa politica de la Bucuresti, incompetenta, cu buzunarele pline de promisiuni si de banii tai, ai cetateanului.

Nimeni nu a fost cinstit cu tine si nici cu mine si nu ne-a zis ca UE are si bune si rele si de ce e important sa fim reprezentati la Bruxelles de oameni buni negociatori, patrioti, profesionisti. Avem nevoie de asemenea oameni. In acest context, eu am hotarat sa nu ma plang ci sa fac un pas inainte.

Daca ma poti ajuta, cu timpul tau periodic si un eventual sprijin financiar de campanie, iti pot promite – iar eu ma tin de promisiuni – trei lucruri, si anume ca:
1. te voi respecta mereu, tinandu-te la curent cu ce e important pentru tine din ce se intampla la Bruxelles – si acolo se decid multe!
2. voi avea usa deschisa mereu, la cabinetele europarlamentara, din tara si de la Bruxelles, pentru doleantele tale
3. voi reprezenta cu mandrie si competenta interesele Romaniei la Parlamentul European.
Mai mult de atat nu pot promite, fara sa amagesc.

Iti multumesc in primul rand pentru timpul dedicat citirii acestui mesaj, si, in al doilea rand, daca se poate, pentru un eventual sprijin in campanie: ca timp sau un ajutor financiar, pe care orice independent stie sa il aprecieze.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.