Apasă aici pentru a adăuga propriul text

🙋🏻‍♂️Sunt 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐆𝐨𝐥𝐛𝐚𝐧 și va invit 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, de la 🕚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏, unde îl veți cunoaște pe 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐒𝐭𝐞𝐰𝐚𝐫𝐝, omul din umbra ultimului președinte alb al Africii de Sud🇿🇦, care ne va ajuta sa înțelegem arhitectura noii ordini mondiale.
‼️Tot in cadrul emisiunii îl vom avea invitat și pe profesorul 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐌𝐚𝐫𝐠𝐚, dar și un 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥!
📻 𝐍𝐮𝐦𝐚𝐢 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏, 𝐥𝐚 𝐆𝐨𝐥𝐝𝐅𝐌!

🔜 𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐜𝐨𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐫𝐞❓
Duminică, la Gold FM, vorbim despre lumea viitorului. A viitorului pe care îl trăim începând de azi. Invitații lui Radu Golban ne vor vorbi, la „Lumi în coliziune”, pe 14 februarie, de la ora 11.00, despre cum ne adaptăm la noua eră digitală. Joburile actuale, computerele superperformante cu care lucrăm ne cer să fim mai rapizi, mai eficienți, mai performanți, mai inteligenți.
𝐂𝐮𝐦 𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐦 𝐩𝐚𝐬𝐮𝐥❓
Managerii români caută deja metode de a depăși „limitele umane” în munca lor: Costin Dămășaru, psiholog și CEO NPE Center ne va povesti cum le augmentează performanțele prin tehnici de antrenament neural, lucrând cu interfețe cyber-fizice, ca să facă față volumului uriaș de muncă. Teodor Meleșcanu, diplomat, fost ministru de Externe și fost directorr SIE ne va vorbi despre provocările noii Societăți informaționale în lumea diplomației și a modului în care tehnologia reformulează comunicarea și relațiile dintre statele lumii. Psihologul Matei Georgescu, specialist în psihanaliză și profesor universitar ne va spune cum ne raportăm identitatea la noua lume digitală și dacă este posibil să ne prelungim existența în cloud. Iar politologul Cozmin Gușă ne poate spune că toate acestea poartă un nume: Transhumanism și că acest viitor începe nu mâine, ci azi.