Apasă aici pentru a adăuga propriul text

??‍♂️Sunt ???? ?????? și va invit ????????̆, de la ? ??? ??, unde îl veți cunoaște pe ????? ???????, omul din umbra ultimului președinte alb al Africii de Sud??, care ne va ajuta sa înțelegem arhitectura noii ordini mondiale.
‼️Tot in cadrul emisiunii îl vom avea invitat și pe profesorul ?????? ?????, dar și un ??????? ???????!
? ????? ????????, ?? ?? ??? ??, ?? ??????!

? ???? ?????????????? ??????? ??? ??? ???? ??????? ?????? ???????❓
Duminică, la Gold FM, vorbim despre lumea viitorului. A viitorului pe care îl trăim începând de azi. Invitații lui Radu Golban ne vor vorbi, la „Lumi în coliziune”, pe 14 februarie, de la ora 11.00, despre cum ne adaptăm la noua eră digitală. Joburile actuale, computerele superperformante cu care lucrăm ne cer să fim mai rapizi, mai eficienți, mai performanți, mai inteligenți.
??? ?̦???? ?????❓
Managerii români caută deja metode de a depăși „limitele umane” în munca lor: Costin Dămășaru, psiholog și CEO NPE Center ne va povesti cum le augmentează performanțele prin tehnici de antrenament neural, lucrând cu interfețe cyber-fizice, ca să facă față volumului uriaș de muncă. Teodor Meleșcanu, diplomat, fost ministru de Externe și fost directorr SIE ne va vorbi despre provocările noii Societăți informaționale în lumea diplomației și a modului în care tehnologia reformulează comunicarea și relațiile dintre statele lumii. Psihologul Matei Georgescu, specialist în psihanaliză și profesor universitar ne va spune cum ne raportăm identitatea la noua lume digitală și dacă este posibil să ne prelungim existența în cloud. Iar politologul Cozmin Gușă ne poate spune că toate acestea poartă un nume: Transhumanism și că acest viitor începe nu mâine, ci azi.