Comunicat de presă – Alianța Noastră România

Alianța Noastră România informează opinia publică asupra faptului că a luat decizia nominalizării cunoscutului economist Radu Golban pentru candidatura la Camera Deputaților în județul Timiș.

Născut în Timișoara, în 1973, Radu Golban a emigrat împreună cu familia în Germania în 1988, iar din anul 2003 locuiește în Elveția. Este absolvent al Universității ‘Albert-Ludwigs’ din Freiburg, Germania, Facultatea de Filozofie, specializarea Politică științifică și drept, promoția 2000, absolvent al Programului de Masterat în Studii Europene Avansate al Institutului European al Universității din Basel, Elveția, promoția 2002, absolvent al programului doctoral al Universității de Vest din Timișoara, titlul de doctor fiind obținut în 2008, absolvent al mai multor cursuri de specializare în domeniul integrării europene, profesor asociat la Colegiul Național de Comerț și Diplomație. A realizat proiecte de cercetare și a predat la Universitatea de Vest din Timișoara, fiind autor a cinci cărți și a peste 20 de lucrări științifice publicate în reviste cunoscute din întreaga lume.

Reamintim că Alianța Noastră România informează întreaga opinie publică asupra nominalizărilor politice pe care le-a decis pentru ca, din timp, cetățenii să poată studia biografia candidatului, iar atunci când îl votează să fie în deplină cunoștință de cauză. Sperăm ca exemplul nostru de transparență să fie urmat și de alte formațiuni politice.

01 septembrie 2016

Marian Munteanu