Guvernul USL a făcut un cadou de MILIARDE de euro Germaniei

Radu Golban

Guvernul Ponta a făcut cadou Germaniei mai multe proprietăţi confiscate în 1944 de către Regele Mihai, Grupului Etnic German de la acea vreme, dezvăluie economistul român Radu Golban. Aceste proprităţi valorează miliarde de euro, potrivit acestuia.

Cadoul lui Victor Ponta pentru Angela Mekel a fost restituirea proprietăţii confiscate în 1944, a forumului democrat german. […] În 1944, România a semnat o convenţie de armistiţiu cu aliaţii, care conţinea 66 de legi. Între cele 66 de legi a fost şi legea care a interzis mişcările fasciste dar şi grupul etnic german. Averile grupului etnic german au fost confiscate în mod legal”, a declarat Radu Golban, la Realitatea TV.

În opinia românului stabilit în Elveţia, vizita de astăzi a lui Ponta la Berlin a reprezentat cadoul Angelei Merkel pentru proprietăţile retrocedate Germaniei de guvernul USL.

„Această vizită este şi un prilej de primi girul de la Berlin pentru viitoarea carieră a domnului Victor Ponta”, a mai spus Radu Golban.

Şi Peter Imre a comentat vizita premierului Victor Ponta la Berlin, de data aceasta din perspectiva omului de afaceri. „Evident că atunci când preşedintele Franţei vine in vizită, nu vine sa vadă Carpaţii, vine cu şleahta de oameni de afaceri şi cumpără bucată cu bucată”. Acesta s-a interesat şi câţi oameni de afaceri români sunt în delegaţia primului ministru, nu „dacă domnul Ponta se place cu doamna Merkel sau nu”. Din păcate, niciun om de afaceri nu a fost în această delegaţie…

Sursa: Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

12 raspunsuri
 1. Mihai Schengen Visescu
  Mihai Schengen Visescu says:

  "Dr. Ec." asta e o farsa! cam tot ce scrie si spune e teapa sau foarte speculativ si nesustinut de realitate. E de intrebat unde si-a facut doctoratul si ce diploma de "economist roman" are, apoi devine mai limpede cu cine avem de aface: un alt Dottore 🙂

  Răspunde
  • Radu
   Radu says:

   Scuze dl Golban. Nu are legatura cu subiectul si pagina Dvs. Aici m-a dus motorul de cautare….

   Pentru dl „Schengen” Visescu – ce porecla trista, care m-a injurat de X ori pe Fb si apoi a fugit (banned):
   Subconstientul ne joaca feste, faptul ca ai reactionat asa dur imi arata ca te roade ceva in privinta adulatiei tale la manelistii frati Base’ ; probabil si ultima mea postarea cu Generatia „Decreteilor” (da, si eu fac parte din ea la aproape 40 de ani cati am, am scris cu durere).
   Dar daca atat stii, sa injuri si jignesti, iti scriu si eu in final una romaneasca: Du-te-n aia Ma-tii !

   Răspunde
 2. Mina Vulpe
  Mina Vulpe says:

  paote ne spune si mihai schengen visescu DE CE vorbeste urat de ES Radu Golban …cine e patriot, ala care e baSSist si vrea in schengen sau cel care vrea ca RO sa isi castige drepturile ?????

  Răspunde
 3. Resiga Adrian
  Resiga Adrian says:

  am citit si reciti aceasta postare…nu inteleg de unde rezulta cele spuse.Intekeg ca e opinie un eu persoane , dar neargumentata aceasta afirmatiepot spine ca daca ponta va merge in israel va cede acestora 1 m iliard de euro. in opinia mea a cesta suma reprezinta bunavounta acestora de a-l primi.
  Ciudat ca si la vizita lui tony blayr, acest poposor afirma ca Ponta l-ar fi mituit pe englez see you un milion de euro…

  Răspunde
 4. Doina Manea
  Doina Manea says:

  Nici eu n-am înțeles afirmația cu proprietățile confiscate în 1944. S-a comentat așa ceva la televiziunlle românești? Ceva scos din context? Eu cred că lui Ponta i se pun în cârcă multe aberații.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.