Radu Golban (PRM), despre tragedia din Franţa: „Preşedintele României are o atitudine foarte duşmănoasă”

Realitatea TV, economistul Radu Golban a vorbit despre adolescentul român bătut în Franţa, precizînd că ţările din Uniunea au datoria de a oferi românilor un loc de muncă. De asemenea, acesta a remarcat lipsa de reacţie a preşedintelui României, precizînd că şeful statului are „o atitudine foarte duşmănoasă faţă de acest popor”. „Mă întreb ce s-ar fi întîmplat dacă acest copil ar fi fost alb ca laptele? Probabil preşedintele ar fi intervenit”, a spus Golban la Realitatea TV.

„Ieri a fost hărţuit un tînăr român! Nu trebuie să ne preocupe o Europă abstractă. Imaginaţi-vă că acest copil are o mamă. Sînt mame, sînt taţi care se gîndesc că şi copilul lor ar putea păţi acelaşi lucru. La nici una din acţiunile din trecut, vorbind fie de expulzarea românilor, sau de amprentarea lor, nu veţi auzi o reacţie din partea preşedintelui României.

Are o atitudine foarte duşmănoasă faţă de acest popor. Statele vest-europene trebuie să cotizeze pentru distrugerea economiei României. Să sprijine România”, a spus Radu Golban în cadrul emisiunii „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV. Acesta a explicat că românii care emigrează se lovesc şi de ignoranţa autorităţilor de la Bucureşti. „Euroscepticismul are de-a face cu neajunsurile integrării şi vorbim de o integrare europeană eşuată”, a spus Radu Golban.

Sursa: ZiarTricolorul