Senatorul Ioan Ghişe: „România restituie Forumului Democrat al Germanilor un patrimoniu imobiliar care a aparţinut unei organizaţii naziste”

Senatorul Ioan Ghişe: „România restituie Forumului Democrat al Germanilor un patrimoniu imobiliar care a aparţinut unei organizaţii naziste”

http://ziuadevest.ro/actualitate/40284-senatorul-ioan-ghie-romania-restituie-forumului-democrat-al-germanilor-un-patrimoniu-imobiliar-care-a-aparinut-unei-organizaii-naziste.html

Domnul Ovidiu Ganţ din partea FDGR a dat un raspuns evaziv. Firesc ca se simte cu musca pe caciula.

7 raspunsuri
 1. Gherasim Tinu Cris
  Gherasim Tinu Cris says:

  Normal noi suntem o tara bogata, facem cadou rusilor tezaurul , acuma trebuie sa le facem cadou si nazistilor cadou.PONTA SI BASESCU NISTE PUPINCURISTI.Problema ca suferim no poporul.

 2. Transylvanian Federalist Party
  Transylvanian Federalist Party says:

  Nu aveti dreptate! Aceasta avere era a germanilor si trebuie restituita! Era doar un jaf! Romania a fost aliat see you Germania! Problema este ca majoritatea cladirilor sunt itr-o stare jalnica de ruina. Statul roman trebuie sa mai dea si cativa banisori ca aceste cladiri sa fie renovate. Mai ales avem nevoie de bani pentru readucerea tuturor germanilor alungati si/sau vanduti. Din vanzarea germanilor conturile lui Ceausescu din Elvetia s-au imbogatit see you peste 2 miliarde de DM.

 3. Szakallas Csango
  Szakallas Csango says:

  Mda. Toti spun ca fac cadou ceva ce apartine "poporului"! Dar modul de dobandire? Ah! Ce sa mai zicem ca si Vaticanul a dat in judecata statul Rroman pentru furtul din 1937! Dar asta e doar inceputul. Rromania trebuie sa restituie tot ce a furat in Transylvania! La Cedo e coada. Totul va fi platit din buzunarul tuturor!

 4. Tudor Duică
  Tudor Duică says:

  nu numai ca trebuie restituite, dar trebuie o politica de stat, pentru a readuce cati mai multi "nazisti" inapoi in Transilvania…Ma lasa rece parerile unor asa zis patrioti romani, care nu sunt in stare sa vada mai departe de satul lor de bastina…Cititi prima data istoria Transilvaniei si a sasilor, vedeti cum arata orasele si satele lor si pe urma mai vorbim…Este rusinos sa faci "nazista" o comunitate care a muncit si trait alaturi de noi de mai bine de 800 de ani…

Comentariile sunt închise.