Ţările care au profitat de România ar trebui să fie mai prudente în a da lecţii

Radu Golban

Radu Golban, doctor în economie, a vorbit în cadrul emisiunii Jocuri de putere de la REALITATEA TV despre scandalul de azi ( miercuri/ n.r.) din Parlament, dar şi despre criticile pe care le-au adus diplomaţii străini României. „Situaţia nu trebuie dramatizată”, a spus acesta.

„România trebuie să îndrăznească mai multă democraţie, mai puţine anchete, mai puţin DNA. Riscul astăzi în România este ca Parlamentul să-şi piardă ultimul respect. Instituţiile care există în statul român nu trebuie denigrate, pentru că astfel se pierde încrederea. Datorită suspendării lui Traian Băsescu de anul trecut nenumăraţi politicieni de mâna a doua au vorbit pentru prima dată în public”, a declarat Radu Golban la REALITATEA TV.

Cât despre criticile aduse României, acesta a spus că celelalte ţări nu au dreptul să vorbească. „Criza economică din România este un produs al bunăstării din Germania sau Franţa. Ţările care au profitat de România ar trebui să fie mai prudente în a da lecţii”, a spus Radu Golban în cadrul emisiunii Jocuri de putere.

Articol preluat de pe site-ul Cotidianul

9 raspunsuri
 1. Sorin Timari
  Sorin Timari says:

  Situatia este dramatica deja! Mai putine anchete? Pai daca este nevoie de ele de ce sa nu se faca?! Respect ptr Parlament? Nu-l merita si nu l-a castigat! De 23 de ani traim drama generata de incompetenti si mafioti!

 2. Ana Oltea Maniu
  Ana Oltea Maniu says:

  Domnule Radu Golban, este halucinant modul in care percepeti democratia si ne insultati inteligenta. Parlamentul sa dea liber la jaf, indivizi mai presus de lege si nimeni sa nu zica nimic. Eu consider ca interventia acestor ambasade ESTE ULTIMA NOASTRA SPRERANTA LA NORMALITATE

  • cetateanul
   cetateanul says:

   anisoara din buzau,esti inteligenta rau,otravita si-ncuiata parca-i iesit din poiata,fulgii sar toti de pe tine,cotcodac iti sta mai bine,cu asa inteligente vai de tara si popor…..

 3. Ghita Bizonu'
  Ghita Bizonu' says:

  Hm .. curios cum zic ca li s-ar insulta ce? inteligenta?!
  Fara scuze … Va este dor sa fim din nou o tara , un popor si un iunit slavit Conducator?! Si uf .. scumplul nost Conducator de azi are si el niste probleme … sa nu zic decat casa din Mihaileanu..
  Ins ajustitia si DNA lucrwaza „selectiv” Si ar fi bine daca ar aduce naibii si probe!!!!

 4. Vis Temp
  Vis Temp says:

  cat de cretin poate fi romanul sluga ridicam fustita,dam jos chilotelul si speranta noastra ambasadele ne salveaza,unde-i demnitatea voastra ? doamne in ce hal ati ajuns nenorocitilor,disperatilor,nu vi-i rusine si ca sunteti romani ?
  vai de capul vostru….

Comentariile sunt închise.